Whatsapp icon
View video fullscreen icon

TEDAS

Het slimst beveiligde geheim van Nederland. Dat is waar Tedas voor staat en waar wij de videocampagne omheen hebben bedacht. Met klanten als Defensie en de Politie hebben wij dit als inspiratie gebruikt voor de videostijl. Het resultaat zijn spannende Vacaturevideo’s en een Employer Brand video. 

Bekijk video met geluid

Stills

Impression stills

Employer brand

TEDAS

Het grooste videoproject in deze opdracht was natuurlijk de Employer Brand. Waarbij de uitdaging was in de videoproductie om de locatie en niemand van het personeel herkenbaar in beeld te laten komen. Door gebruik te maken van slimme hoekjes, acteurs, een donkere setting en goed licht hebben wij dit bereikt in deze video. Het geeft daarbij ook een mysterieuze sfeer.

Bekijk de video met geluid

Vacaturevideo

Slim video's schieten

Door gebruik te maken van de huisstijl kleuren van Tedas op de set en een uniform concept voor de vacaturevideo’s hebben wij herkenbaarheid aangebracht in de videostijl en vacaturevideo reeks. Daarnaast konden wij nog veel varianten maken uit de beelden van de Employer Brand video.

Bekijk de video met geluid

Vacaturevideo

Meerwaarde met video

Door van tevoren goed na te denken over het concept en beelden haal je meer uit een draaidag. Door de focus op kwaliteit te leggen wordt de productiewaarde hoger. Zo hoeft één draaidag niet perse één video te betekenen maar heb je in dit geval wel de mogelijkheid tot meer dan 6 verschillende exports.

Bekijk de video met geluid

Vacaturevideo

Werken bij Tedas

Door de personen op een creatieve manier onherkenbaar in beeld te brengen wisten wij toch de persoonlijke motivatie te vangen in deze vacaturevideo. 

Door de video’s kort en energiek te houden blijft de aandacht van de kijker erbij. Op deze manier wordt snel en krachtiger gestuurd op de call to action: Werken bij Tedas!

Bekijk de video met geluid

Let's create your future media

Klaar voor jouw nieuwe media project? Let's go!

Stuur een email

Other cases

citizenM

citizenM

Recruitment Now

Recruitment Now

Een foto van Alon Israeli Een foto van Alon Israeli

Alon Israeli

+31 (0) 85 060 4442 Alon@oakwise.nl

Sparren over jouw project?

Heb je een nieuw project in gedachten of wil je gewoon even brainstormen? Of het nu gaat om een videoproductie, conceptontwikkeling of strategische campagne. Bij OAKWISE denken wij graag vrijblijvend met je mee. Neem contact met ons op & plan een gesprekje in!

Contact