Whatsapp icon
professionele video productie camera oakwise media video

LEADING THE WAY IN CREATIVE VIDEO

Bij Oakwise zijn we meer dan een videoproductiebedrijf. We zijn een team van creatieve denkers, strategen en verhalenvertellers die geloven in de kracht van beeld en geluid. Onze missie is simpel: Top notch video content leveren waarbij professionele klant begeleiding centraal staat.

Vrijblijvend contact opnemen

Werkwijze

How we work

OAKWISE denkt mee over hoe een video shoot nog meer waarde kan creëren. Wij kijken naar de achterliggende doelen en bedenken hoe we die het beste kunnen vertalen naar goede video content. Van wervingscampagne tot promotie van een nieuw product, of van interne communicatie tot aftermovie. Alles passend bij het doel van de organisatie. Hiervoor hebben wij een gestroomlijnd proces klaar staan waarbij zorgen voor: conceptontwikkeling, campagnes, voice-overs, shotlists, video opnames en videobewerking.

Vrijblijvend contact opnemen

Our in-house professionals

Who we are

oakwise video productie reclame bureau videos marketing

Preparation is key

Pre-productie icon Pre-productie
Arrow icon
Productie icon Productie
Arrow icon
Post-productie icon Post-productie

Bij Oakwise is voorbereiding de sleutel tot succes. Onze werkwijze is samen te vatten in 3 fases: pre-productie, productie en post-productie. We leggen even kort uit wat je kunt verwachten tijdens deze fases.

Binnen de pre-productiefase leggen we het fundament voor een videoproductie. Dit begint met een meeting waarin we ingaan op de visie, doelen en de boodschap die jij wilt overbrengen. Dit vertalen wij naar een conceptvoorstel uitgewerkte beelden, tekst en planning. Deze fase legt de basis voor een vlotte en effectieve productieperiode.

Tijdens de productiefase gaan we aan de slag met het opgestelde productieplan. Onze producer zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en de cameraman en regisseur dat elk gewenst detail wordt vastgelegd.

Na de opnames gaat het werk verder in de post-productiefase. Hier komen alle elementen samen tot een geheel dat het verhaal vertelt. Beelden worden gemonteerd, effecten toegevoegd en geluiden verfijnd. Ons postproductieteam legt de laatste hand aan elk detail, resulterend in een pakkende video.

Meer weten? Stuur ons een berichtje en plan een meeting in!

Contact
Pre-productie icon Pre-productie
Arrow icon
Productie icon Productie
Arrow icon
Post-productie icon Post-productie

Partnering

YOUR ALLROUND MEDIA PARTNER

Een goede samenwerking staat bij ons voorop. Wij zijn ervan overtuigd dat hoe beter de samenwerking is, hoe beter het resultaat. Zo komen wij tot steeds waardevollere producties.

Wij werken graag samen voor de lange termijn en houden van een informele, professionele aanpak. Duidelijk, vlot en regelmatig communiceren is dan ook waar wij ons in onderscheiden. De perfecte aanvulling op elk bedrijf, reclamebureau of merk. 

Vrijblijvend contact opnemen

Locatie

Where great ideas are created

Een foto van Alon Israeli Een foto van Alon Israeli

Alon Israeli

+31 (0) 85 060 4442 Alon@oakwise.nl

Sparren over jouw project?

Heb je een nieuw project in gedachten of wil je gewoon even brainstormen? Of het nu gaat om een videoproductie, conceptontwikkeling of strategische campagne. Bij OAKWISE denken wij graag vrijblijvend met je mee. Neem contact met ons op & plan een gesprekje in!

Contact