Whatsapp icon
professionele video productie camera oakwise media video

"WE ARE GO GETTERS, WE TRANSLATE IDEAS TO REALITY"

OAKWISE

Wij zijn OAKWISE. Het videoproductiebedrijf dat verder gaat dan een simpele video maken. Wij worden blij van doordachte marketing concepten vertaald op beeld. OAKWISE staat voor informeel, vriendelijke communicatie met een professionele aanpak. Wij zijn doorpakkers en zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Een goede samenwerking staat bij ons voorop. Wij zijn ervan overtuigd dat hoe beter de samenwerking is, hoe beter het resultaat. Zo komen wij tot steeds waardevollere producties.

How we work

OAKWISE denkt mee over hoe een video shoot nog meer waarde kan creëren. Wij kijken naar de doelen van een marketingcampagne en bedenken hoe we die het beste kunnen vertalen naar goede video content. Van wervingscampagne tot promotie van een nieuw product, of van vacature video tot aftermovie. Alles passend bij het doel van de organisatie. Hiervoor hebben wij een gestroomlijnd proces klaar staan waarbij we assisteren in het ontwikkelen van concepten en campagnes, voice-overs, shotlists, video opnames en videobewerking.

Wij werken graag samen voor de lange termijn en houden van een informele, professionele aanpak. Duidelijk, vlot en regelmatig communiceren is dan ook waar wij ons in onderscheiden.

OAKWISE is een aanvulling op elke marketing en communicatie afdeling.

What we do

Our in-house professionals

Who we are

Heb je vragen?

Heb je een vraag over onze videoproducties of wil je het hebben over jouw project? We helpen je graag vrijblijvend verder. Bel, mail of app ons voor meer informatie.

Vrijblijvend contact opnemen
Een foto van Koen Raedts Een foto van Koen Raedts

Koen Raedts

+31 (0) 85 060 4442 koen@oakwise.nl