Whatsapp icon
View video fullscreen icon

citizenM

OAKWISE werkt ondertussen al een jaar nauw samen met citizenM. Hier draaien wij verschillende videoproducties voorcitizenM en hun goede doel citizenMovement. Deze videoproducties lopen uiteen van het maken van animatie video’s, schieten van stock footage, interne communicatie, en promotievideo’s. Bekijk hieronder hoe deze verschillende producties eruit zien!

Bekijk video met geluid
  • Film Alon Israeli & Koen Raedts
  • Geluid Rick Lichtenberg
  • Acteurs Personeel

Explore some snapshots of our shoot!

Videoproductie

Rome & London

Om de promotie van hun nieuwe locatie’s goed te laten verlopen is een hoop footage nodig. Hier wil je niet de standaard beelden voor hebben die overal op internet staan. Hiervoor is Alon op pad gegaan naar Rome om unieke footage te schieten. Met een custom color grade, om de footage écht eigen te maken.

Interne video

Make a booking!

Door het koppelen van veel voorkomende situaties met het gebruik van de applicatie wordt op een speelse manier de app van citizenM intern gepromote. Een van de belangrijkste punten was namelijk dat het moeiteloze gebruiksgemak zichtbaar moest worden.

Bekijk de video met geluid

Videobewerking

Showreel 2022

Voor citizenM maakte wij een showreel van het jaar 2022. Alle highlights van de hotelketen komen voorbij in deze korte, snelle video. Een mooi project waarbij de video getoond werd op het eind event van het bedrijf.

Bekijk de video met geluid

Let's create your future media

Klaar voor jouw nieuwe media project? Let's go!

Stuur een email

Other cases

Recruitment Now

Recruitment Now

Sint Maartenskliniek

Sint Maartenskliniek

Sint Maartenskliniek

Sint Maartenskliniek

Een foto van Alon Israeli Een foto van Alon Israeli

Alon Israeli

+31 (0) 85 060 4442 Alon@oakwise.nl

Sparren over jouw project?

Heb je een nieuw project in gedachten of wil je gewoon even brainstormen? Of het nu gaat om een videoproductie, conceptontwikkeling of strategische campagne. Bij OAKWISE denken wij graag vrijblijvend met je mee. Neem contact met ons op & plan een gesprekje in!

Contact