Whatsapp icon
View video fullscreen icon

Recruitment Now

Samen met RecruitmentNow maken wij al 3 jaar impact op recruitment. In samenwerking vertalen wij de Employer Brand vraagstukken naar pakkende video’s. Voor de gehele organisatie, of specifiek in de vorm van een vacaturevideo. Het geheim van onze samenwerking? Duidelijk communiceren, regelmatig evalueren en transparantie. 

Bekijk video met geluid

Stills

Impression stills

Vacaturevideo

ACTEMIUM

De vacature Elektromonteur bij Actemium: door het tonen van de verschillende werksituaties en bijzondere locaties wordt een goed beeld geschetst. Gooi daar een beetje videoproductie magie van Oakwise Media overheen en je hebt dit resultaat!

Bekijk de video met geluid

Vacaturevideo

Pompestichting

Hoe breng je een functie in beeld waar het grootste deel niet in beeld gebracht mag worden? Door slim te werken met een beamer en figuranten hebben wij een mooi videoconcept neergezet & een kijkje kunnen geven in de wereld van werken bij een TBS Kliniek.

Bekijk de video met geluid

Employer brand video

Volkshuisvesting Arnhem

Een videoproductie waarbij de trots op de stad en het werk goed naar voren moest komen. Want de medewerkers bij Volkshuisvesting Arnhem dragen bij aan de vormgeving van de huidige en nieuwe stad.

Bekijk de video met geluid

Let's create your future media

Klaar voor jouw nieuwe media project? Let's go!

Stuur een email

Other cases

Actemium

Actemium

Perfetti van Melle Aftermovie

Perfetti van Melle Aftermovie

Een foto van Alon Israeli Een foto van Alon Israeli

Alon Israeli

+31 (0) 85 060 4442 Alon@oakwise.nl

Sparren over jouw project?

Heb je een nieuw project in gedachten of wil je gewoon even brainstormen? Of het nu gaat om een videoproductie, conceptontwikkeling of strategische campagne. Bij OAKWISE denken wij graag vrijblijvend met je mee. Neem contact met ons op & plan een gesprekje in!

Contact