Whatsapp icon
View video fullscreen icon

Sawiday

Met Sawiday hebben we al bijna 2 jaar een goede samenwerking. We hebben korte lijntjes met het communicatie & marketingteam en sparren vaak over de vraagstukken die er liggen. Dat zorgt ervoor dat we al tot hele mooie videoproducties & resultaten zijn gekomen! Van locatievideo’s tot een commercial. Bekijk op deze pagina wat wij allemaal betekenen voor Sanitairwinkel. 

Bekijk video met geluid
  • Film Alon Israeli & Koen Raedts & Rick Lichtenberg
  • Geluid Rick Lichtenberg & Chunck
  • Opdracht All-round videoproductie

Explore some snapshots of our shoot!

Online commercial

Videoproductie

Het grooste project wat wij tot nu toe hebben gedraaid voor Sawiday is de online commercial voor Sanitairwinkel. Met de slogan: badkamers voor elke dag hebben wij 4 verschillende persona’s gekoppeld aan verschillende badkamersituaties.

Hero, hub, hygiene

Videomarketing

Door de goede voorbereiding van de online commercial hebben wij maar liefst 20 verschillende korte video’s kunnen halen uit de hoofd video. We hebben hierbij verschillende persona’s ingezet wat zorgde voor een effectieve campagne.

Employer Brand Video

Employer Branding

Naast de commercial, locatievideo’s, productvideo’s en teasers hebben wij ook een Employer Brand video gemaakt voor Sawiday. Ideaal als werkzoekenden zich afvragen wat de werkgeversidentiteit is. Wat voor Sawiday belangrijk was? De sfeer, teamwork en het persoonlijke aspect van het werken bij Sanitairwinkel.

Let's craft your future media

Klaar voor jouw nieuwe media project? Let's go!

Stuur een mailtje

Other cases

citizenM

citizenM

Recruitment Now

Recruitment Now

Een foto van Koen Raedts Een foto van Koen Raedts

Koen Raedts

+31 (0) 85 060 4442 koen@oakwise.nl

Sparren over jouw project?

Heb je een nieuw project in gedachten of wil je gewoon even brainstormen? Of het nu gaat om een videoproductie, conceptontwikkeling of strategische campagne. Bij OAKWISE denken wij graag vrijblijvend met je mee. Neem contact met ons op & plan een gesprekje in!

Contact