Whatsapp icon
View video fullscreen icon

citizenM - Event

Het was een uitdaging! Maar OAKWISE heeft met succes meerdere video’s geproduceerd voor het einde jaars event van CitizenM. In 3 weken tijd hebben wij 8 verschillende video’s geproduceerd. Van Aftermovie tot Animatie video, van begin tot eind.

Deze fantastische video’s werden op het evenement getoond tussen de sprekers door. Een fijne aanvulling op het programma. Na afloop werd hard geapplaudisseerd. Fijn om direct positieve impact te zien van de video’s!

Oakwise is enorm trots op het werk dat we hebben afgeleverd, met als kerst op de taart een aftermovie van het evenement zelf. Bekijk hieronder de verschillende video’s die wij geproduceerd hebben.

Bekijk video met geluid

Explore some snapshots of our shoot!

Project Unicorn

Animatie video

In deze video werd project Unicorn uitgelegd. Een animatie video waarin uitgelegd wordt hoe citizenM de Amerikaanse markt veroverd heeft door slimme inzichten en goede marketing!

Let's craft your future media

Klaar voor jouw nieuwe media project? Let's go!

Stuur een email

Other cases

Sanitairwinkel productvideo's

Sanitairwinkel productvideo's

TEDAS

TEDAS

Sparren over jouw project?

Heb je een nieuw project in gedachten of wil je gewoon even brainstormen? Of het nu gaat om een videoproductie, conceptontwikkeling of strategische campagne. Bij OAKWISE denken wij graag vrijblijvend met je mee. Neem contact met ons op & plan een gesprekje in!

Contact