Whatsapp icon
View video fullscreen icon

Smit & Zoon - 200 jaar

Smit & Zoon bestaat 200 jaar! Voor dit jubileum zijn meerdere videoproducties gedraaid met als klap op de vuurpijl deze aftermovie. Het werd grootst gevierd in het Scheepsvaartmuseum te Amsterdam. Met onder andere André Kuipers en Victor Mids als entertainment. Meer weten over deze videoproductie en wat we nog meer hebben gedaan? Lees hieronder meer!

Bekijk video met geluid
  • Camera Alon Israeli & Koen Raedts
  • Bewerking Remon Straten & Rick Lichtenberg
  • Concepten Marc-Antony Taminiau

Explore some snapshots of our shoot!

Aftermovie

Personeelsfeest

Vanwege het 200-jarige bestaan werd naast het grootse feest voor klanten & relaties ook wat gedaan voor het personeel. Een dag vol leuke activiteiten in Amsterdam. Ook is deze video de dag erna meteen opgeleverd!

evenement aftermovie laten maken door oakwise

Videoproductie

360 video

Naast het produceren van de verschillende aftermovies hebben wij ook video’s gemaakt die geprojecteerd werden op de wanden van het Scheepsvaartmuseum! Een ontzettend gave ervaring voor de bezoekers van het jubileum.

Let's craft your future media

Klaar voor jouw nieuwe media project? Let's go!

Stuur een email

Other cases

ERAC Mobiliteit

ERAC Mobiliteit

PROFI-SEC - ADE

PROFI-SEC - ADE

Een foto van Koen Raedts Een foto van Koen Raedts

Koen Raedts

+31 (0) 85 060 4442 koen@oakwise.nl

Sparren over jouw project?

Heb je een nieuw project in gedachten of wil je gewoon even brainstormen? Of het nu gaat om een videoproductie, conceptontwikkeling of strategische campagne. Bij OAKWISE denken wij graag vrijblijvend met je mee. Neem contact met ons op & plan een gesprekje in!

Contact